Åk till Dalarna på läger!

Det här är en blogg som handlar om Skåne, det bästa landskapet i vårt avlånga land. Vi finns till för att berätta om Skåne och för att alla de som inte bor här ska få upp ögonen för allt vi har att erbjuda. Men det är också en blogg för skåningar, som tipsar och berättar om saker som de som redan bor här kan ha nytta av. Det här blogginlägget kommer därför inte att handla om Skåne, utan om Dalarna. Det handlar nämligen om träningsläger, och en del av charmen med läger är ju just att man får åka bort.

Det finns stora möjligheter för den som vill hålla på med sport och idrott i Skåne, och runt om i Sverige finns många bra anläggningar för träningsläger. Funderar man på läger i Dalarna är Älvdalens Camping en bra idé. Det är ett populärt ställe att hålla simläger, hockeyläger och skidläger på, och det finns många anledningar till att det har blivit så omtyckt. De har bland annat en av Sveriges få 50-metersbassänger i sin simhall, och under den snösäkra vintersäsongen som börjar tidigt finns det flera mil preparerade längdskidspår i området.

Älvdalens Camping har även bra och prisvärt boende för grupper och det mesta finns inom gångavstånd, som god mat och massor av roliga aktiviteter. Det är med andra ord perfekta förutsättningar för ett lyckat träningsläger, för det är ju inte bara träningen som ska stå i fokus på ett läger utan också att man ska ha roligt tillsammans och stärkas som grupp. I simhallen finns det till exempel en 60-meters vattenrutschbana!

Det är inte heller bara simning, hockey och skidor man kan sysselsätta sig med i Älvdalen. Älvdalens Camping hjälper gärna till med läger oavsett om det handlar om sport-, fiske- eller äventyrsläger. Den fina naturen i Dalarna är skäl nog för en skåning att besöka Älvdalen, och förutom den är också hög kvalitet och stora möjligheter två andra goda skäl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *