Trött på häcken?

Skåne må vara ett landskap där växter trivs väldigt bra och där många trädgårdsintresserade önskar att de hade sin trädgård, men även om man bor i en växtzon som ger många möjligheter så behöver inte det betyda att man måste älska att hålla på med växter. För den som inte är så trädgårdsintresserad kan tanken på att häcken återigen måste trimmas ligga som ett tungt ok över axlarna.

Känner du igen dig? Då har vi ett tips till dig. Gör dig av med häcken, och satsa på ett helt nytt stängsel istället. Ett stängsel är ett fint sätt att rama in gården. Det är mer personligt än ett vanligt trästaket, och det ger ett vackert och lyxigt intryck samtidigt som det också kan se väldigt jordnära och klassiskt ut. Allt beror på vilken typ av hus och gård det står runt. Du kan helt enkelt matcha vad som helst med ett stängsel.

Om du väljer Sandöporten som leverantör av ditt stängsel kan du välja mellan flera olika utseenden. De har olika mönsterserier och dessutom över 200 färger som du får välja bland. Det går med andra ord att göra stängslet riktigt personligt, och det kan matcha såväl ett toppmodernt och nybyggt hus som ett hus som byggdes för länge sedan.

Sandöportens stängsel har hela 10 års rostskyddsgaranti, så den som ser underhållet med en häck som ett problem kommer att jubla. Du behöver i princip inte lyfta ett finger när du har ett stängsel – det håller sig fint länge och du behöver varken häcksax eller vattenspridare. Ett stängsel är med andra ord en perfekt lösning för den som vill rama in sin tomt med något som både är snyggt och som kräver minimalt med underhåll.

Så gör det inte svårare än det behöver vara – strunta i häcken och ge din tomt karaktär och personlighet med ett stängsel istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *